Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Οδηγός Επιπέδου Κτιρίων

Το Tribal Wars 2 σου δίνει την δυνατότητα να μεγαλώσεις το χωριό σου. Ταυτόχρονα, μέσα από αυτή τη διαδικασία, αυξάνεις τους πόντους σου και βελτιώνεις την θέση σου στην κατάταξη. Είναι όμως σωστό να ''τερματίζεις'' τα επίπεδα σε όλα τα κτίρια; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Όχι. Το γιατί θα το αναλύσουμε σε μελλοντικό post. Προς το παρόν δείτε έναν Οδηγό Επιπέδου Κτιρίων, πολύ χρήσιμο για κάθε αρχάριο παίκτη.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τη σειρά όπως φαίνονται τα κτίρια στο game panel:


Διοικητήριο: Μπορεί να τερματίζει στο 30, άλλα εμείς θα χτίσουμε μέχρι το 25, ίσα για να ξεκλειδώσουμε το χτίσιμο του Κτιρίου Ταγμάτων.

Ξυλουργείο: Ξύλο, πηλός και σίδηρο. Τα ''καύσιμα'' του χωριού μας, είτε πρόκειται για στρατολόγηση, είτε για χτίσιμο. Τα τρία κτίρια που τα παράγουν, είναι γνωστά και ως ''ποράδικα''. Αδιαπραγμάτευτα τα τερματίζουμε και τα τρία στο 30.

Ορυχείο Πηλού: Όπως άνωθεν.

Σιδηρωρυχείο: Το τρίτο εκ των ποράδικων, τελειοποιείται ομοίως στο 30.

Αγρόκτημα: Είναι η χωρητικότητα του χωριού σου. Χωρίς αγρόκτημα δεν μπορείς ούτε να χτίσεις, ούτε να στρατολογήσεις. Χωρίς σκέψη λοιπόν το τερματίζεις στο επίπεδο 30. Έτσι θα έχεις 24,000 διαθέσιμο πληθυσμό στο χωριό σου.

Αποθήκη: Σε αυτό το κτίριο αποθηκεύονται οι πόροι (ξύλο, πηλός, σίδηρο) του εκάστοτε χωριού. Φτάνουμε κι εδώ στο τέρμα (επίπεδο 30), προσφέροντας στο χωριό μας χωρητικότητα 400,000(!) πόρων από το κάθε είδος.

Παρεκκλήσι/Εκκλησία: Το Παρεκκλήσι είναι στην ουσία η Εκκλησία της μητρικής επαρχίας. Γενικά χρειάζεται να έχουμε από μια σε κάθε επαρχία καθώς δίνει 100% πίστη στον στρατό που βρίσκεται σε αυτή. Στο late game, κάποιοι χτίζουν και δεύτερο επίπεδο ή δεύτερη εκκλησία, ώστε να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση δολιοφθοράς ή σε επίθεση καταπελτών.

Μέρος Συγκέντρωσης: Για το ''πολεμικό κέρας'' πολλοί τερματίζουν το κτίριο. Εμείς πάντως, με εξαίρεση το πρώτο χωριό που χτίζεται λόγω αποστολών, προτιμούμε το πρώτο επίπεδο και τους +27 στρατιώτες σε κάθε χωριό...

Στρατώνας: Φυσικά και τερματίζει (επίπεδο 25).

Άγαλμα: Το τερματίζουμε στο επίπεδο 5 μιας και η κατασκευή του δεν καταλαμβάνει χώρο στο αγρόκτημα.

Τείχος: Η άμυνα μας! Στο 20, κι αν πήγαινε, ακόμη πιο πάνω!

Νοσοκομείο: Είναι τόσο μικρο το νούμερο που μας χρεώνει ο τερματισμός του στο αγρόκτημα που τον πραγματοποιούμε με ευχαρίστηση.

Αγορά: Για έναν σωστό παίκτη, σε μια σωστή φυλή, το 20 είναι το προτιμότερο επίπεδο εδώ προκειμένου να εξερευνηθεί η ''παράδοση''.

Καπηλειό: Αν και πολλοί εδώ τερματίζουν στο 15 λόγω του ''Εθελοντικού Στρατού'', εμείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα το 12, που απλά μας δίνει τον πέμπτο κατάσκοπο.

Ακαδημία: Στην Ακαδημία εκπαιδεύονται οι Αριστοκράτες, που είναι απαραίτητοι για την κατάκτηση χωριών. Υπάρχει μόνο ένα επίπεδο, που φυσικά το χτίζουμε.

Κτίριο Ταγμάτων: Εδώ χτίζουμε μόνο το πρώτο επίπεδο μιας και απαιτείται για την επιλογή ενός τάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: