Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ξεκινώντας το Tribal Wars 2 (μέρος 1)

Μέσα από αυτόν τον πρώτο θεωρητικό οδηγό εκκίνησης του Tribal Wars 2 θα επιχειρήσουμε να βοηθήσουμε τους νέους παίκτες να κατανοήσουν κάποια facts που ίσως αγνοούσαν αλλά και να διαφωτίσουμε παλιούς που πιθανώς τα είχαν αλλιώς στο μυαλό τους.
Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάποια θέματα: Αν είσαι παλιός παίκτης στις φυλετικές μάχες, το TW2 δεν είναι απλά μια αναβάθμιση τους όπως όλοι πιστεύαμε.



Μας το ξεκαθάρισε άλλωστε η Community Manager του ελληνικού server, Noesis, στην αποκλειστική συνέντευξη που μας έδωσε. Το TW2 αποτελεί ένα νέο παιχνίδι με πιο εξελιγμένα γραφικά αλλά και την εισαγωγή νέων ιδεών. Οπότε θα πρέπει να κρατήσουμε μόνο κάποιες από τις γνώσεις μας σαν υπόβαθρο και να προσαρμοστούμε στο νέο, το οποίο εξάλλου καλούνται εκ του μηδενός να γνωρίσουν οι νέοι παίκτες.

Όσον αφορά τους τελευταίους τώρα, διαβάστε το blog μας, και ψάξτε λίγο την υπόθεση. Το μυστικό είναι ακριβώς εκεί: στο ψάξιμο. Αν loggάρετε χτίζετε και βγαίνετε κάποια στιγμή απλά θα βαρεθείτε.  Χτίστε διαπροσωπικές σχέσεις, γνωρίστε ανθρώπους, ρωτήστε να μάθετε από τους εμπειρότερους, ανακαλύψτε στρατηγικές και πολύτιμα κόλπα, δημιουργήστε την δική σας προσωπική τακτική και τότε θα διαπιστώσετε το προφανές για εμάς τους παλιότερους:

Θα δείτε ότι δε πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι χτίζω-στρατολογώ-κατακτώ, αλλά για έναν θησαυρό που θα σας χαρίσει αμέτρητες μέρες καψίματος αν βρείτε και την κατάλληλη παρέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: